about stuff entry

Hello There

hello ,i'm Vip .
16teen years old .
love to laugh .
love surfing internet :)
Forever vip ~

Screamow

ur shoutbox here .width=200 :D

Credits

Fully Edited : Amirra
Photo : Google
Basecode : Amira Najihah
12.12.12
Tuesday, December 11, 2012 | Tuesday, December 11, 2012 | 0 comments
ASSALAMUALAIKUM

hey, hey, hey ! harap harap semua yang baca ni sihat lah ye. jangan ada penyakit bosan-taktau-nak-buat-apa-cuti-sekolah ni lah ye. memang bosan cuti ni. taktau nak buat apa. nganga tunggu lalat masuk dalam mulut then ludah balik je kan. okay, abaikan. setelah berabad bertahun aku tak update blog, akhirnya pada tarikh 12.12.12 aku update blog. yeyeye. okay, tolong hempuk kepala aku dengan kuali yang tengah pana sebab aku ni dah hilang akal agaknya. baru dapat update blog dah terkinja kinja bukan dapat kahwin lagi pun. lol.

12.12.12 . takda apa yang special pon tarikh ni. ye la kan baru berapa minit je. mana tau apa-apa kan. setengah orang kata tarikh ni jumpa sekali je seumur hidup. memang lah betulapi tarikh lain kita jumpa banyak kali ka? macam 11.12.12. tahun depan dah takda. 11.12.12 yang ada 11.12.13. act, semua tarikh kita jumpa sekali seumur hidup. ye dopp



dah kering idea taktu nak tulis apa lagi nih . tolong jerang air simbah dalam otak aku jap, biar segar sikit. okayy, dengan ini saya menyeru anda semua agar sediakan baldi sebab saya nak letak gambar saya yang bajet comel macam barbie tapi sebenarnya rupa buruk mengalahkan monster yang tak mandi limapuluhlapan tahun. puii . 


muntah cepatt. pastikan muntah hijau ye

dah muntah ? baguuss. ehh , napa gaambar ni tak nampak mata? haha, taktaik baru aku. mata penuh dark circle. takmau tunjukk. maluuu . ehh, baling dalam kolam yang penuh dengan buaya lah budak ni. gedik je labih. 

alang alang cakap pasal 12.12.12 ni kan . aku nak wish happy birthday kat someone special. 


Seungri oppa, saegil chukahamnida, i love you and i love bigbang 12.12.12

so cool . so sexyy . haxhax


so guys, i hope this 12.12.12 give you a memorable moment. do share your 12.12.12 moment with me ;) okay, english aku terabur. taktau betul ke tak. main tulis ja . btw, have a nice day :) 


lots of love, xoxo
syahirah :)