about stuff entry

Hello There

hello ,i'm Vip .
16teen years old .
love to laugh .
love surfing internet :)
Forever vip ~

Screamow

ur shoutbox here .width=200 :D

Credits

Fully Edited : Amirra
Photo : Google
Basecode : Amira Najihah
Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara
Sunday, June 3, 2012 | Sunday, June 03, 2012 | 1 comments



weehiee . hari ni aku nak join giveaway . hehe giveaway kali ni hebakk wo0o . nak tau lagi ? tengok ni . . .

Syarat :

1. Follow Blog MizzsNinieCikMun dan DrFara.
2. Like Page  dan  .
3. Buat satu entry yang bertajuk ' Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara '.
4. Tampalkan banner diatas di dalam entry anda dan linkkan ke entry ini.
5. Tag minimum 5 orang blogger dan pastikan mereka tahu tentang giveaway ini.
6. Komen link entry anda di ruangan komen *cbox tak diterima*

7. Sebagai tambahan, korang boleh letakkan banner giveaway di sidebar blog anda juga.

Hadiah :
* Sebuah MP3 Player
* Sebuah Phone Samsung
* Sebuah Kamera Lomo
* Button Badge K-pop
* Inner Neck
* 30 Bloglist Selama Sebulan
* 10 Banner

Cara Pemilihan Pemenang :
Pemenang dipilih 100% berdasarkan ' TOP REFFERAL '

Nota :
* Jangan sesekali menipu. Pastikan anda iku semua syarat yang telah diberikan!
* Gambar hadiah di banner hanyalah sekadar hiasan semata-mata.

* Top Refferal ialah rujukan/blog yang mendatangkan banyak visitors kepada salah satu blog penganjur.


Tarikh :
* Bermula 1 Jun 2012
* Tamat 31 Julai 2012 


hebatt hebatt kan hadiah ni ? apa lagi , jom arr join ;)

anda ditag :D







/