about stuff entry

Hello There

hello ,i'm Vip .
16teen years old .
love to laugh .
love surfing internet :)
Forever vip ~

Screamow

ur shoutbox here .width=200 :D

Credits

Fully Edited : Amirra
Photo : Google
Basecode : Amira Najihah
GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo
Sunday, June 3, 2012 | Sunday, June 03, 2012 | 0 comments

Assalamualaikum *nada Dr. Fadzilah Kamsah* HAHA , i'm back ! jakun sebentar . hakhak . rasa rasanya ni post aku yang first untuk tahun ni kannnnss ? ish , ish , ish . da masuk bulan enam baru first post ? teruk teruk * geleng kepala* act , taktauu nak post apa . post kali ni pon sebab join giveaway yang ohsemm ni . nak tau sebab apa ohsemm ? baca sampai habis okeyy . .

Ok syarat2
1. kenalah terjah sini http://goo.gl/O4Vka
2.Mesti follow blog amercorner 
3. Like pages amercorner
4.Buat entry khas bertajuk "GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo. "
5.Tempek banner diatas ke dalam post anda dan backlink ke entry ini
6.tag kawan sekurang-kurang 3 orang. makesure dorang tahu.
7.kalau dah siap sila tinggalkan link entry penyertaan korang ke ruangan komen entry ini.


Pemilihan pemenang.Bagi pemenang 1.lomo atau domain 1 year atau rm50.00 dan
2.Aquapic Lomo atau domain 1 year adalah dipilih melalui
2 top referral ke entry ini.

ada 3x saguhati.
1x saguhati dipilih amercorner itu sendiri.
2x saguhati guna khidmat random.org



Giveaway Ini Tammat pada 7.6.2012. 11.59PM

# cepat join , cepatt . lagi berapa hari ja lagi ;)

ni , aku nak tag .

awak yang baca ni :D






/