about stuff entry

Hello There

hello ,i'm Vip .
16teen years old .
love to laugh .
love surfing internet :)
Forever vip ~

Screamow

ur shoutbox here .width=200 :D

Credits

Fully Edited : Amirra
Photo : Google
Basecode : Amira Najihah
1st GiveAway by Anis and Aina :D
Thursday, December 22, 2011 | Thursday, December 22, 2011 | 2 comments
Assalamualaikum ....
lama bebeno aku tak update blog ni kan ? hari ni aku update blog pon sebab aku join giveaway by Anis and Aina . rasa jakun sekejap sebab ni first time aku join giveaway . haha .

okey , let's start !

ni banner giveaway ni , simple but nice :D

ni syarat - syarat giveaway ni .

- Mesti follow blog Anis dengan Aina, jangan lupa like fanpage kitorang. Page Anis and Aina- Mesti warganegara Malaysia //senang nak post hadiah- Buat satu entry bertajuk "1st GiveAway by Anis and Aina"- Dalam entry tersebut, letakkan banner kat atas tu, dan linkkan kat blog Anis atau Aina- Tag 1 atau lebih- Pemenang dipilih menggunakan  random


simple je kan rules dia . hadiah dia pon hebakk dan awesome .   
aku nak tag
ika
kamu yg baca post ni .






/