about stuff entry

Hello There

hello ,i'm Vip .
16teen years old .
love to laugh .
love surfing internet :)
Forever vip ~

Screamow

ur shoutbox here .width=200 :D

Credits

Fully Edited : Amirra
Photo : Google
Basecode : Amira Najihah
edit blog !
Saturday, September 17, 2011 | Saturday, September 17, 2011 | 1 comments

Assalamualikum ! lama tak update kan ? sorryyy . sekarang ni tengah jeles sebab blog orang lain semua cun cun , cantik cantik , comey comey dan macam macam lagi la . aku bukannya boleh tengok blog orang lawa lawa sangat ni , aku pon nak jugakk ! sekarang ni aku dalam mood nak edit blog . sorry la kalau sapa sapa dah tak kenal blog aku nanti .

cuti 3 hari ni tak macam cuti kan ? cepat sangat ! da la tak study lagi . nanti kalau fail kena la buang sekolah . baru la rasa nak menyesal sebab tak nak study .
Photobucket






/