about stuff entry

Hello There

hello ,i'm Vip .
16teen years old .
love to laugh .
love surfing internet :)
Forever vip ~

Screamow

ur shoutbox here .width=200 :D

Credits

Fully Edited : Amirra
Photo : Google
Basecode : Amira Najihah
Oh Surat cinta !
Thursday, June 2, 2011 | Thursday, June 02, 2011 | 1 comments
Assalamualaikum w.b.t. !

waa ! mesti korang teruja kan bila baca tajuk post kali ni . excited trlebih . hari ini dengan senang hatinya syahirah nak tunjuk sikit hasil karya syahirah ini . sepaklajulajukang . macam budak budak tadika bagi syarahan je kan ? act , sekarang aku dalam dilema dengan doodle doodle ni . siapa la kan yang tak suka doodle kan ? doodle ni sweet je kan macam aku . #muntahhijau# semenjak aku singgah dekat tumblr Little Miss Paint Brush ni kan , aku bertambah minat yang sangat sangat dekatdoodle ni . cantik gila semua doodle yang dia buat tuy . so , aku pun try la buat . nak jugakkk . eh , taknak taip panjang panjang . menyemak je kan . memang la ni blog aku , tapi kena fikir orang yang nak baca jugak kan ? tanpa membuang masa , dipersembahkanan my pretty ugly drawing !

-
-
-
-
-
-
-


waa ! #teruja# aku dapat surat tau . bukan surat ugutan bunuh atau surat saman sebab bawa kereta lajulaju dekat stesen kereta api ye , tapi surat cinta ! macam best je kan dapat surat cinta ni kan . wangi je bau dya . rasa sayang la pulak nak buka . 
~ beberapa minit kemudian ~

            masa membuka surat #terlampau teruja macam dapat hadiah bercuti selama setahun di Paris !#


bila buka je kan surat tu sambil mata bersinar sinar mengalahkan bintang di langit , bila start je baca . huh . hampeh . keja rumah rupanya . siapa punya keje la ni . memang nak kena sepakterajang dengan aku ni! ==' ni la rupanya isi kandungan surat cinta aku tu . 



sengal je kan cerita aku ni . ini hanya rekaan semata mata okey . aku tak pernah dapat pun surat cinta macam ni . biasa la cubaan pertama aku . mesti la burok kan ? anyway . thanks for reading . tata .

p/s : . sorry kalau tulisan dalam drawing kat atas ni burok . tulis guna mouse , memang la burokk je kan ? rajin rajin la komen ye !



Photobucket






/