about stuff entry

Hello There

hello ,i'm Vip .
16teen years old .
love to laugh .
love surfing internet :)
Forever vip ~

Screamow

ur shoutbox here .width=200 :D

Credits

Fully Edited : Amirra
Photo : Google
Basecode : Amira Najihah
Huh ! =='
Wednesday, June 1, 2011 | Wednesday, June 01, 2011 | 0 comments
hye peeps . assalamualaikum . lama kan syahirah dah tak update post kan kan kan ? busyy ? tak pernah busy pun . free je kalau duduk kat rumah ni , cuma satu je . M A L A S . yeahh . anda kena faham , Syahirah Suhaimi seorang yang agak pemalas . jangan salah faham okey . agak malas . bukan malas terus . dah dekat sebulan kan dah tak post something kat blog ni . act , baru habis mid year exam . lega gila . nak cerita pasal apa ek ? tak ada idea la . ==' act , banyak benda nak cakap tulis , tapi tak penting pon . sesiapa yang jenguk blog ni mesti rasa bosan kan . ye la . tak habis habis . background - PINK ! header - BOSAN , MACAM BUDAK TAK CUKUP UMUR . post - tak MENARIK , BOSAN , MENGANTUK . boring kan boring kan ? patut la stat aku tak naik naik menjunam je yang lebih . blog pun tak update . tak ada perubahan langsung kan ? okey , aku berazam nak dsign blog aku sepaya nampak fresh sikit . okey tak ? tengok ye nanti . satu perubahan bakal berlaku . jeng jeng jeng ! k la . sampai di sini saja coretan saya . eh . macam tulis surat la pulak . sekeh pala kodd . ini blog bukan nak tulis surat untuk jiran yang dah 10 tahun pindah entah ke pelusuk mana .ini blog okey . bye !


Photobucket






/