about stuff entry

Hello There

hello ,i'm Vip .
16teen years old .
love to laugh .
love surfing internet :)
Forever vip ~

Screamow

ur shoutbox here .width=200 :D

Credits

Fully Edited : Amirra
Photo : Google
Basecode : Amira Najihah
Kontes Blog Paling Come Lote
Tuesday, March 15, 2011 | Tuesday, March 15, 2011 | 0 comments
heyy heyy hye ! assalamualaikum . jangan terkejut okey kalau baca tajuk kat atas ni , saya Syahirah Suhaimi telah mencatat rekod tersendiri dengan menyertai 3 kontes dalam satu hari !! wh0oahh , terkejut tak ? alaa , terkejut la . aku ni da sangap sangat sangat nak join kontest ni . best who0oa join kontes banyak banyak . tak caya ? try la . hehe . sorry ek . lari tajuk daa . ni banner Kontes Blog Paling Come Lote ni ! 

Photobucket

ni syarat syaratnya :

SYARAT PENYERTAAN
mesti ada blog..x de blog cmne nk join hehe
warganegara Malaysia sahaja
terbuka untuk lelaki n wanita dari semua umur
WAJIB follow blog sy ngn bha... kalu x, otomatik tkeluar
kne wt entry psl contest ni dan ltk banner ats tu
copy code dye n paste kt entry korng
tag kn kpd 3org rkn anda pstikan dorng tw yg dorng dtag
lepas join contest ni korng perlu coment kt entry ni atau entry bha
nma korng ngn url entry korng *kalau anta kt shoutbox x dlyn :)),comment box shja*
kontest ini akn trbtl skranya penyertaan kurang dari 10 orang dlm msa 3 ary

HADIAH
aksesori kawaii utk blog korng insyaAllah, kami akn reka khas utk pmenang

TARIKH TUTUP
1April2011
kalo ada prubhan akn diumumkan


Tag !
korang nk join ? join la . dialu alukan !
Photobucket






/