about stuff entry

Hello There

hello ,i'm Vip .
16teen years old .
love to laugh .
love surfing internet :)
Forever vip ~

Screamow

ur shoutbox here .width=200 :D

Credits

Fully Edited : Amirra
Photo : Google
Basecode : Amira Najihah
Doodle !
Sunday, March 27, 2011 | Sunday, March 27, 2011 | 2 comments
assalamualaikum ! hye . malas ar nk update blogg ni . walaupun tiap tiap hari ++ 24 jam aku buka blog ni , tak pernah tergerak pon hati aku ni nak update blog ni . aku just tengok follower , shoutbox and design blog sikit sikit .aku ada masuk kontes blog tercomel kan kan kan ? ingat lagi tak ? aku terpilih . act , aku da tau hari jumaat lepas , tapi malas la nak bagitahu . macam tak kisah je kan ? memang tak kisah pun . rezeki , kalau ada , ada la. kalau korang rasa blogg aku ni cantik . undi la aku . click SINI untuk vote .

Cara Cara Nak Vote :

1. scroll cursor tu kat bawa sikit
2. tengok dekat Vote Mereka
3. pilih shahirah suhaimi , yang forth last
4. tekan dekat bulat kecik tu ( o )
5 . lastly , tekan vote !!
sesiapa yang vote tu , terima kasih banyak banyak ok ! one more thing , first time aku buat doodle tadi . first try la kan . burokk je pun . nak tengok ? jeng jeng jeng !

 burokk kan ? rajin rajinkanlah komen ya ? papai !

Photobucket






/