about stuff entry

Hello There

hello ,i'm Vip .
16teen years old .
love to laugh .
love surfing internet :)
Forever vip ~

Screamow

ur shoutbox here .width=200 :D

Credits

Fully Edited : Amirra
Photo : Google
Basecode : Amira Najihah
Contest Blog Tercantik dengan Twin Prizes
Tuesday, March 15, 2011 | Tuesday, March 15, 2011 | 0 comments
hye ! assalamualaikum . nak join kontest lagi ! mesti korang ingat aku ni dah sasau ke apa kan , ye la kan . asyik join kontes je . tak ada benda lain ke nak buat . dalam masa satu hari , dua kontes aku join . memang entri aku ni penuh dengan kontes je kan . aku tau la blog aku ni tak cantik mana pun . aku just nak try . memang best la join kontes ni . boleh tahu blog kita ni cantik ke tak kan ? 0ops sorry ek . dah melalut pulak . okey , tanpa membuang masa aku start yea ?

Syarat syaratnya :

~Mesti follow blog Twill
~Namakan entry - contest blog tercantik dengan twin prize
~Blog mesti btol2 punya cantik..
~Blog korang tu x semestinya blog kawaii
~Laki bley, pompuan pon bley.. Malaysian ok..
~Contest akan terbatal sekiranya bawah 6 orang peserta
~Letak N0. GILIRAN, NAMA, DAN URL BLOG pada comment box bawah ni

Contoh:
01
Amyza
www.amyza.blogspot.com

~Mesti buad blog post tentang contest ni di blog anda. Letak link blog Twill 
pada banner contest nih. Atau-copy terus ja dari blog ni ke blog korang.. Buat keje senang dahla..
~Mesti tinggalkan link dan komen korang tntang blog ni di ajax shoutbox Twill
Sbb shoutbox tu asyik mnepi jer. 
~Letak banner (gmbar kartun kat atas )contest ni pada sidebar bloganda
~Tarikh tutup pnyertaan- 29.3.2011
~Tarikh tutup penilaian- 2.4.2011
~Tag 3 orang rakan anda. Pastikn dia tau

Tag !!

kepada sesiapa sahaja yang baca entri ni , dijemput join =)
Photobucket






/