about stuff entry

Hello There

hello ,i'm Vip .
16teen years old .
love to laugh .
love surfing internet :)
Forever vip ~

Screamow

ur shoutbox here .width=200 :D

Credits

Fully Edited : Amirra
Photo : Google
Basecode : Amira Najihah
contest blog paling sweet !
Saturday, March 5, 2011 | Saturday, March 05, 2011 | 5 comments

hye ! assalamualaikum . nak join kontest lagi ! suka tau join kontest ni ! kalau menang lagi best kan , kan , kan ? okey , contest yang aku nak join adalah . . . contest blog paling sweet ! sweet je kan nama contest ni . aku just nk mencuba nasib . kalau dapat , dapat la . kita mulakan yea ?



Syarat-syaratnya:

1. Follow blog Hanis, MizzMia and AWAN untuk korang senang update dengan kitorang. Kalau tak nak its okay :)

2. Buat entri pasal contest nie. Ambil banner and link kan terus melalui banner tu.

3. Warga Malaysia! Jantina: boys and girls boleh :D

4. Contest akan terbatal secara serta-merta jika kurang daripada 5 bloggers.

5. Tarikh tutup 1 April. 50 bloggers sahaja.

6. Tag 3 orang bloggers and pastikan mereka tahu mereka di-tag.

7. Don't care blog korang black or not (like AWAN's bloggie) asalkan ada flavor sweet like sugar! ;)


HADIAH

1st: Banner (dibincang dengan pemenang nanti)                  
2nd: Tab Shoutbox/ Background Ajax Shoutbox (pilih salah satu)
3rd: Cursor Comel (dibincang dengan pemenang nanti)



Tag 3 orang !

hanis suhaila
fara
zera
Photobucket






/