about stuff entry

Hello There

hello ,i'm Vip .
16teen years old .
love to laugh .
love surfing internet :)
Forever vip ~

Screamow

ur shoutbox here .width=200 :D

Credits

Fully Edited : Amirra
Photo : Google
Basecode : Amira Najihah
award untuk kam0o !
Wednesday, March 16, 2011 | Wednesday, March 16, 2011 | 2 comments
      hye ! assalamualaikum . hari ni syahirah dengan senang hatinya malas nak buat homework dan rajin nak buat award ! faham tak ayat tuy ? first time ni buat award kat orang . ish , ish ish . teruk betul la aku ni . follower da belambak (banyak ke?) baru nak sedar ! disebabkan aku terlampau boring dengan homework yang bertimbun tu , aku buat la award untuk seorang follower aku ni . jeng , jeng . nama dia Along Usop . bertuah empunya badan dapat award dari tuan empinya blog ni . award ni baru je siap tadi . masih fresh lagi . ni la awardnya ! 




 cantik tak ? cantik tak ? Along Usop , terimalah award burokk ni ! korang nak jugak eh ? jap aku nak upload . tapi yang korang punya award tak ade kelip kelip macam kat atas tuy tau ! ni la award untuk follower follower blog Pinkaholic girl =)



sama je kan ? cuma tak kelip kelip je ! eh , eh . sebelum amek award tuy kena jawab soalan dulu okey ? ni soalan soalan nya !

            apa komen kamu tentang blog ini ?

            apa yang hendak kamu katakan kepada owner blog ini setelah mengambil award itu ?

tu je soalan dia . sikit je kan . Have Fun okey . papai !

Photobucket






/