about stuff entry

Hello There

hello ,i'm Vip .
16teen years old .
love to laugh .
love surfing internet :)
Forever vip ~

Screamow

ur shoutbox here .width=200 :D

Credits

Fully Edited : Amirra
Photo : Google
Basecode : Amira Najihah
Facebook I ada Love !
Saturday, February 5, 2011 | Saturday, February 05, 2011 | 0 comments
hye ! assalamualaikum . kali ini aku nak cakap pasal fesbuk . nampak tajuk kat atas tu ? fesbuk i ada love tu . fesbuk korang ada ? baru je tadi i buat tau . da sasau ke apa aku ni , guna i tau tak love apa yang aku maksudkan ? ala .. love turun macam hujan kat fesbuk tu . kononnya nak bagi cantik la . kalau tak tau jugak . ni ha aku bagi gambar kat korunk .
klik untuk tumbesaran 

rasa rasa korang , cantik tak ? macam serabut je kan ? tapi okey la . kalau nak buang pun boleh . tak paksa pun . serious aku cakap aku boring , tu yang aku post entry yang entah apa apa ni kan . eh , eh , eh . teruk betul la aku ni . cakap boring tapi kerja banyak yang terbengkalai . tak kira lagi homework yang da beratur , just tunggu masa je nak buat . kecian kat korang kan , aku tak nak buat . haha . pack barang pun tak lagi . haisshh . teruk betul la aku ni . k la pedulikan entri kali ni . melalut je banyak kan , kan kan ? papai ! salam .








/