about stuff entry

Hello There

hello ,i'm Vip .
16teen years old .
love to laugh .
love surfing internet :)
Forever vip ~

Screamow

ur shoutbox here .width=200 :D

Credits

Fully Edited : Amirra
Photo : Google
Basecode : Amira Najihah
tension babe !
Friday, January 21, 2011 | Friday, January 21, 2011 | 0 comments

hee ~ assalamualaikum . sakit kepala weyyh . sakit hati weyyh . nak tahu sebab pe ? aku balik je rumah kelmarin , baru je ada niat nak terjun katil tapi niat aku tu terbantut weyyh . tension gila . yala kan , sekarang ni padi da masak , mesin mesin padi yang warna kuning tu mai serbu sawah nak kutip dia punya padi tu an ? betul ke ayat aku ni? . aku kan dok kampung , rumah aku sebelah je dengan sawah tu , korang dapat bayangkan tak betapa sakit telinganya aku ni dengar bunyi mesin tu sepanjang masa ? perrgh . sakit mata gak la tengok mesin tu , da la warna kuning , tak da warna lain ke ? letak la warna pink ke , baru la sejuk je mata aku memandang . mata aku sejuk la mata korang aku tak tahu la . grr . tadi masa mesin kaler kuning tu lalu tepi rumah aku , bergegar beb ! aku yang duduk atas kerusi ni pon dapat merasakan bahang getaran mesin tu tau ark ? tension weyyh . dalam aku dok sakit di merata alam ni an , aku mengintai satu blog ni weyy , setiap kali aku baca entri dia an , an , an . terguling aku weyy sebab entri dia banyak yang lawak lawak . nak tahu blog pe ? ni arr blogg dia

tekan gambar ni untuk pegi ke blog dia

lepas aku baca blog dia an , hilang la sikit sakit kepala aku ni . dalam blog dia an , banyak gila entri best best . meletopp gituw . aww . try arr baca . gee ~ weyyh ada orang request suruh aku buat tuto pasal transparent header . wh0oaa , wh0o0oaa ! tuto besa besa tak pe la jugak , ni transparent header , susah babe ! aku buat header tu pun dalam satu jam , kalau buat tuto pasal transparent header mesti banyak jam an ? sesiapa yang request tu , nanti kalau mood rajin aku tringin nak masuk dalam diri aku ni , aku buat la yea ? nampak sangat malas . akan dipertimbangkan kembali request anda itu okey ? da panjang ni . na jawab tag dari nad plak . nad ! nanti arr aku wat taggie ang tu okey ? malam ni pak tau ! gtg , papai .







/