about stuff entry

Hello There

hello ,i'm Vip .
16teen years old .
love to laugh .
love surfing internet :)
Forever vip ~

Screamow

ur shoutbox here .width=200 :D

Credits

Fully Edited : Amirra
Photo : Google
Basecode : Amira Najihah
Tanda tanda anda kurang dewasa !
Saturday, January 8, 2011 | Saturday, January 08, 2011 | 0 comments
Assalamualaikum . . . hari ni tajuk dia agak menarik kan ? credits to majalah komik + hiburan , utopia sebab menyajikan artikel yang agak mantap ... okey , tanda tanda anda kurang dewasa , nak tahu apa ? jom baca kat bawah ni !

anda cam , pasti & kenal sekurang kurangnya 5 karakter 'Transformer'
Tak kisala anda pergi ke pavilion ke, Mid Valley ke mahupun mana mana supermaketseluruh negara, anda mesti nak singgah jugak kat tempat toys .

Anda masih belum tidur walaupun dah pukul 4 pagi & yang peliknya anda
tak rasa pun perbuatan tu salah .

Bila nak beli kereta , motosikal atau apa jua jenis kenderaan , faktor utama
yang anda beli ialah cool bukan sebab keselamatan ataupun keperluan .

Pakaian anda masih mak yang basuhkan .

anda anggap jean & baju T sebahagian daripada pakaian formal dan habis dressed up .

Mempunyai hampir kesemua koleksi 'The Simpsons', Family Guy', 'Kamen Rider' ,
'Bleach' & macam macam lagilah koleksi boxset kartun mahupun anime .

90% masa anda mengadap komputer dihabiskan dengan membalas komen ,
chatting & melayari jaringan sosial berbanding membaca bahan ilmiah atau
siapkan kerja. Yang paling best , anda konfem akan guna emoticon , smiley , simbol
simbol & singkatan perkataan bagi menterjemahkanperasaan anda .

Setiap kali dating , lepak dengan kawan kawan , mesti kat mamak atau
restoran makanan segera. Tak reti nak pergi proper dining ?

Bangga memakai baju-T band atau rancangan TV feveret .

KONKLUSINYA
Tak salah kalau ada sikit sikit sifat kanak kanak dalam jiwa sebab benda tu jugak bertindak sebagai awet muda. Apa jua yang kita nak buat , semuanya berkadar sederhana, tak menyusahkan orang lain dan tak salah di sisi agama dan undang-undang .

p/s : amacam ? okey tak post ni ? okey , saya mengaku yang ada diantara tanda tanda kat atas di sama dengan perangai saya . biasala tu , baru masuk 14 tahun kan ? btw , see you soon , papai !






/