about stuff entry

Hello There

hello ,i'm Vip .
16teen years old .
love to laugh .
love surfing internet :)
Forever vip ~

Screamow

ur shoutbox here .width=200 :D

Credits

Fully Edited : Amirra
Photo : Google
Basecode : Amira Najihah
suka , suka !
Saturday, January 29, 2011 | Saturday, January 29, 2011 | 0 comments
hyee ! assalamualaikum . skarang ni facebook da jadi burokk kan ? tak suka sanad sanad ! grr . tapi , sekarang ni boleh letak layout dekat facebook kan ? da boleh jadi cantik ! satu lagi , yang paling best boleh letak snowflakes betul ke ejaan dia? nak tengok layout terbaru yang masih baru diupload ? tak cantik sangat . gambar TAYLOR SWIFT . whatt ? taylor swift ? aww . I LIKE HER . she so AWESOME , (trademark the miz)  aku suka gila gabang dengan dia ni , aww , aww . layout dia tak cantik sangat , tapi disebabkan muka si comell taylor swift yang ada , aku ambil jugak la . aku kan dah obses gila dengan taylor swift ni . ni dia layout taylor swift yang gojes tuy ,
*
*
*
*
*
*
*


ni la layout dia , ni kat bahgian atas , bhagian bawah tak ada , biasa la kan , laptop kecik , mana muat besar besar kan ? kenapa depa letak pics ni ? tak lawa , letak la pic ni ke 

mesti melletoop kan ? gojes gila . awesome and fantastic ! suka , suka . comell je kan ? ada satu lagi gambar taylor swift yang tersangatlah sweet , cute and macam macam lagi la . 



ni gambar straight hair dia , aww aww . cute sangat ! comell je . ni yang buat aku bertambah sayang dekat dia ni  . da la suara sedap . muka dia pon sedap mata memandang kan , kan , kan ? suka gilla lagu dia yang speak now tuy. 

okey , kita stop pasal taylor swift . kita cakap pasal facebook pulak yea ? tadi kan , ada orang chatting dengan aku , sumpaa aku ta kenal dia . tiba tiba je kan . dia antar kat aku macam ni , korang baca yea .


aku nak tanya korang semua la kan , korang faham tak apa yang dia tulis tuy ? sumpaa aku cakap aku tak faham . dia ni orang mana pon akau tak tau . grr . sesiapa yang tahu tu rajin rajinlah komen and bagitau apa maksud nya okey ? seyes memang aku tak paham . k la papai ! hiee .
p/s : aku terlebih rajin la hari ni . upload gambar banyak , banyak . buang tabiat kodd








/