about stuff entry

Hello There

hello ,i'm Vip .
16teen years old .
love to laugh .
love surfing internet :)
Forever vip ~

Screamow

ur shoutbox here .width=200 :D

Credits

Fully Edited : Amirra
Photo : Google
Basecode : Amira Najihah
hiee ~
Saturday, January 29, 2011 | Saturday, January 29, 2011 | 0 comments
hye ! ~ assalamualaikum . hiee ~ weyy , aku nak share dengan korang semua satu video lagu ni . aku ambil ni kat youtube . best who0oa ! penyanyi dia ni bukannya artis terkenal . just remaja yang berusia 16 tahun kodd ! tak pasti la betul ke tak . rasanya salah kodd . haha . first time aku dengar , memang terus jatuh cinta la dengan lagu lagu dia , first love gituu . jangan ingat aku ni lesbo okey ? just minat lagu dia okey . dalam vid nie dia nyanyi lagu speak now ~ taylor swift . aww  tersangatlah sweet . da la aku suka gila lagu ni , memang best la dia ni nyanyi . tak silap aku nama dia , najwa latif ! tersangatlah suka lagu lagu dia yang dalam youtube tu . banyak la jugak lagu yang dia upload dalam youtube tuy . tergoda babe ! memang meusuk kalbu la nyanyian dia tuy , terutamanya , lagu bila cinta . perrgghh . mellletoopp ! hati aku memang tertusuk la . hati aku la , hati korang aku tak tahu . nak tahu dgar la video dia . tapi bagi aku penyanyi asal dia lagi sedap la kan , mana boleh lawan ! kalau senang senang korang ringankanlah mata korang untuk melihat video dia yang lain ea ?

ni lagu speak now - taylor swift 



ni lagu lagenda budak setan .

da dengar ? haha . thanks sebab sudi dengar .amacam , okey ark lagu dia ? beri pendapat anda ! k la , papai !








/