about stuff entry

Hello There

hello ,i'm Vip .
16teen years old .
love to laugh .
love surfing internet :)
Forever vip ~

Screamow

ur shoutbox here .width=200 :D

Credits

Fully Edited : Amirra
Photo : Google
Basecode : Amira Najihah
takut + fobia , weyy !
Tuesday, January 18, 2011 | Tuesday, January 18, 2011 | 0 comments

Assalamualaikum.. hye !

sesiapa yang kenal aku , mesti pelik an sebab aku update blog masa hari sekolah . Ya la kan... aku kan dok ostel ! Nak tahu sebab apa aku balik ? ni yang excited nak cerita ni . sesiapa yang tahu tu , ikut suka la nak baca ataupun tak . okey , okey . aku mulakan yea ?

hari ni kan ada Suntikan HPV(suntikan kanser servik) sekolah lain aku tak tahu la ada ke tak . masa mula mula tu semua muka macam nak kena cucuk dengan ikan todak je pun , padahal jarum kecik je .lepas da kena suntik tu kan , aku tak rasa sakit langsung , masa nak balik kelas tu an , DEKAT MIMOS aku tiba tiba rasa pening , pastu apa lagi , jatuh tersembam aku or bahasa singkat dia , PENGSAN .

benjol abeh kepala aku ni masa aku jatuh tu ! chegar malu gak la ! ramai orang tengok, ni yang best ni nak cita , lepas dapat green light boleh balik , aku apa lagi bersemangat nak balik la . masa tu memang aku tengah pening gila . sesiapa yang baca post ni , doakan aku cepat sembuh k? sekarang ni aku rasa mcm nk demam and pening sikit sikit .

anyway , sesiapa yang tolong aku tadi ! thanks so much !
p/s : da fobia nak kena suntik lagi .. TAKUT !!!

kalau nak komen , komen dekat
shoutmix je , okey ?






/