about stuff entry

Hello There

hello ,i'm Vip .
16teen years old .
love to laugh .
love surfing internet :)
Forever vip ~

Screamow

ur shoutbox here .width=200 :D

Credits

Fully Edited : Amirra
Photo : Google
Basecode : Amira Najihah
Contest Natural Beauty !!
Sunday, December 19, 2010 | Sunday, December 19, 2010 | 0 comments
hye ! assalamualaikum...

nmpak tajuk kt atas tuy ? first time ni aku masuk contest !
masuk contest ni pon se
bab saja nk try .
just for fun .

okey, kita mulakan yea ?

Syarat-syarat penyertaan.

1- Mesti ada blog, takde blog pergi sign up blogger, NOW!

2- Mesti LIKE fan page Natural Beauty Contest

3- Takyah follow pun takpe, tapi nak follow lantak kau ah kan.

4- Gambar yang disertakan TIDAK DIBENARKAN EDIT menggunakan
picnik, photoshop, photoscape dan apa sahaja yang boleh digunakan untuk edit kerana ini contest NATURAL BEAUTY. Make-up tebal juga dilarang keras ye.

5- Gambar boleh bersama dengan Bestfriend anda, Boyfriend anda ata
u Pet anda. Mesti paling cute dan comel -__- Kalau sorang-sorang pun boleh juga :)
6- Tag kepada 5 orang terdekat yang a
wak yakin akan join :)

Bagaimana contest ini berjalan (Baca dengan teliti)

*Mula mula awak buat entry pasal Natural Beauty Contest di blog anda. Tepek muka kau tu.

*Letak link entry anda tersebut di fan page Natural Beauty Contest, jangan letak kat entry nie. Tak layan.
*Untuk mempastikan kami dah tahu awak buat entry tu, kami akan LIKE wall post anda tu lepastu kami akan upload gambar anda di satu album di fan page itu.

*Suruh kawan kawan anda LIKE gambar anda tu. 5 Gambar paling ramai
orang LIKE kami akan pilih salah sorang seba
gai pemenang hadia
h utama.


jeng , jeng , jeng .
ni la gmbar dya !!

nk letak dua .. boleh ??
kalau tak boleh , ambek s
atu ja la..

ni yg kedua...
tak cantik pon ..
muka x nmpak...

*kalau contest ini hnya mmerlukan satu gmbar , pilih gmbar kedua oke ?*



5 org bertuah yg ditag !



nama sesiapa yg ditag , kalau nk join kontest ni , join la . kalau tidak berminat , abaikan okey ?














/