about stuff entry

Hello There

hello ,i'm Vip .
16teen years old .
love to laugh .
love surfing internet :)
Forever vip ~

Screamow

ur shoutbox here .width=200 :D

Credits

Fully Edited : Amirra
Photo : Google
Basecode : Amira Najihah
Benci ! !
Sunday, December 5, 2010 | Sunday, December 05, 2010 | 0 comments
hye . assalamualaikumm...

tgok tjuk kt atas , aku nk citer nie .
benci btoll la ku ngn mamat sorang nie !
dya ajak aku pi tgok wyang & dya nk blanja aku ,
happy gila la kn !
sapa yg x mau org blaja tgok wyang free an ?
aku pon x konfirm gi la ngn dya
sbb aku kna tnya mak aku dulu psal nie
(mesti la kna minta izin mak dlu an ?)
aku pon ajak la bezfren aku skali , Ika
dya pon ckap okey , so aku ajak la.
bila aku tnya mak aku & jwapan mak aku mestilah ' TAK BOLEH'
(x pyah tnya pon aku da tau jwapan dya .)
bila kwan aku bgtau dya yg aku x bole pegi ,
dya pon ckap mcm nie 'Alhamdulillah, save duet aku'
korang byangkan ,
dya yg ajak aku & kwan aku
bila kami ckap x bole ,
dya senang2 je kta mcm tuyy .
gerram gila la kn ?
nampak sanad yg dya tuyy ta ikhlas nk blanja kami !
mnyesal aku jd kwan dya !
ta penaa ikhlas !
*huh

satu lg na bgtau ,
ari tuyy aku ngn ika gi ronda (hobi kami)
x tau la plak yg dya ada tat situ ,
kami pon uat slamba tea je la (ayat ika)
pastu aku ngn ika berhenti la tat satu tempat ni,
bila kami brhenti untuk shooting ,
aku dngar kwan dya jerit kt kami,
"tunggu sat, nnti ****** pi ! "
eeuii , ampa engad kami pi situ sbb nk jumpa ampa ka ?
ta kebuluq la weyy !
klau org yg aku ckap ni bca post ni ,
sedar la skett . oke ?

tuy je la kott, aku nk lpas geram aku !
thanks sbb pham aku !
ngee ~
sayang korang !
muahh..
papai !









/