about stuff entry

Hello There

hello ,i'm Vip .
16teen years old .
love to laugh .
love surfing internet :)
Forever vip ~

Screamow

ur shoutbox here .width=200 :D

Credits

Fully Edited : Amirra
Photo : Google
Basecode : Amira Najihah
Tuesday, December 28, 2010 | Tuesday, December 28, 2010 | 0 comments

Assalamualaikum..hye !
hari ni saya ditag oleh nadiah , thanks sebab tag !

Kata si pembuat tag:

Before I start my taggie, tq skali lagi kepada cik nadiah kita ni kerana mengetag saya sekali lagi pada kali ini.

Ok, tanpa melengahkan masa ! START !

1. Sila beritahu nama penuh kamu. Tak kisahlah sampai nama datuk , moyang kamu tuu.
Nur Syahirah Husna Binti Suhaimi Bin Baharuddin Bin Haji Harun. Setakat tu ja yg tau. ;)

2. Kamu suka warna pink tak?
Suka sangat sangat !

3. Kalau kamu ditakdirkan bertemu dengan si pemberi taggie ni apa kamu nak cakap dengan dia?
"hye , thanks sebab tag saya" mcm tu kot ! boleh kan ??

4. Siapa paling comel? MaherZain atau kamu?
Maher Zain lelaki , saya perempuan . rasa rasa anda semua lelaki ka perempuan yang comel ? mestilah perempuan kan ? bukan nak perasan

5. Mana lagi sedap, kek atau ais krim?
Ais krim kod , sebab ais krim sejuk ! ahhh !

6. Bila tarikh lahir si pemberi taggie ni? ( Kalau kamu ingat, kamu memang hebat! )
6 march 1997 , btol tak ? pandai kan saya ni ? haha ! padahal tgok kat blog dia

7. Ain Maisarah, siapakah dia?
Ain Maisarah ? siapa tak kenal dia ? penulis yang terkenal lagi comell tu !

8. Ceritakan sejarah kamu membuat belog. Ikutlah sampai perenggan pun.
Sejarah blog ? ermm . sebenarnya buat blog ni sebab saja suka suka . Blog ni boleh decorate macam macam so, boleh tunjukkan kretiviti diri . Blog ni macam diari kedua saya la . haha ,

9. Apabila hari jadi kamu, kamu nak saya ( pemberi taggie ini ) beri apa kat kamu?
Hadiah ? wahh , excited nya ! sebenarnya , tak kisah pun , ucapan 'Selamat Hari Lahir' pun dah cukup membuatkan saya terharu

10. Taggie ni ada sepuluh soalan jadi wajib tag sepuluh orang ya!
Sepuluh ? kurang sikit tak boleh ke ? malas la .. Empat cukup la . okey ? tak apa kan ?

Pkah
Zera
Farah
Elyia








/